MAXI MARKET

MA MIRË S’KA VEÇ LODHESH

PËR NE

MAXI MARKET

Mirë se vini në Maxi, në supermarketin e parë në vend. Maxi-Norwegian PX Kosova, e ka filluar aktivititetin në Republikën e Kosovës në vitin 2003, si supermarketi i parë në vend. Vlerësohemi si njëra ndër kompanitë më prestigjioze dhe më të besueshme në mbarë vendin. 

Me një staf të përkushtuar e të dedikuar ndaj konsumatorëve kemi arritur të zgjerohemi me një rrjet prej 18 supermarketesh. Ne me precizitet kontrollojmë çdo produkt që ua ofrojmë konsumatorëve tanë. Kënaqësia e konsumatorëve është prioriteti dhe objektivi ynë.

Duke u munduat që ti përkushtohemi punës dhe klientit, Maxi ofron 3 pika shitëse që janë me orar 24/7. 

Restaurantet

Express Restaurant

Adresa : Zona Industriale, Fushë Kosovë

Telefoni : 049 78-55-33

Maxi 6 Restaurant

Adresa : Maxi Restaurant – Veternik

Telefoni : 049 77-29-92

Maxi Kids

Adresa : Maxi Kids – Veternik

Telefoni : 049 35-22-22