info@maxiks.com

038/601-139

Kush jemi ne

Maxi Norwegian PX është marketi i parë në Kosovë, dhe ekziston që nga viti 2000.
Duke ju falënderuar stafit tonë profesional, ne kemi shtuar progres, dhe tani kemi 15 pika shitëse në vendin tonë.

Disa fjalë për ne

MARKETET TONA

Biznesi jonë kryesisht shtrihet në qytetin e Prishtinës, 14 markete ndodhen ne lagje të ndryshme të Prishtinës, dhe 1 në lagjën Jarina në Pejë.
Me kënaqësi mundohemi që qytetarëve të lagjeve ku jemi prezent të iu ofrojm produkte të shumëllojshëme dhe shërbime profesionale.

MAXI RESTAURANT

Maxi ka edhe restaurantin e ti, ku ju si klient mund të organizoni evente të ndryshme, me rezervim.
Hapësira është mjaft e madhe, 400m2 hapësirë e brendëshme, dhe terasa 150m2.
Telefoni : 049-772 992

KËNDI I FËMIJËVE

Në Maxi, mund të organizoni edhe festa të fëmijiëve si : ditëlindje, halloween, dita e fëmijëve, dita e parë e shkollës, e shumë festa të tjera.
Telefoni për rezervim : 049/352-222

EXPRESS RESTAURANT & CAFFE

Derisa përshkoni zonën industriale Prishtinë - Fushë Kosovë mund të pushoni dhe ti shijoni ushqimet me shije italiane që i ofron restauranti "Express Restaurant".

Lidershipi

Janë disa veçori që neve si ekip na bëjn të jemi të veçant :
"Punojm shumë, menqur, dhe me sinqeritet të plotë".

mena

Gazmend Abrashi

President

ibra

Ibrahim Sekiraqa

CEO

EkremDili

ekrem Dili

Menaxher operativ

donika

Donika Morina

Menaxhere e furnizimit

Pikat shitëse

maxiMadeInKosova

Informohu për të rejat e fundit nga Maxi Market.

Maxi Market
Rr.AzizAbrashi
Zona Industriale, Prishtinë.
Tel:+381 038/601-139
Fax:+381 038/601-142
E-mail:info@maxiks.com

© Maxi 2017