info@maxiks.com

038/601-139

Sektori i kozmetikës në Maxi 3

Klient të dashur, tani në Maxi 3 ju mund të gjeni edhe sektorin e kozmetikës, ku mund të gjeni disa brende si : Flormar, Lacoste, Antonio Banderas, Versace, e shumë të tjera.

Hapet Express Restaurant & Caffe

Derisa përshkoni zonën industriale Prishtinë - Fushë Kosovë mund të pushoni dhe të shijoni ushqimet me shije italiane që i ofron restaurant "Express Restaurant".

Hapja e Maxi 12

Maxi 12 është hapur me datën 25.12.2015 në ora 18:00 në lagjën Jarina në Pejë.

Hapja e Maxi 13

Maxi 13 është hapur me datën 29.02.2016 në ora 18:00 Rr.UCK, lagjia Qafa në Prishtinë.

Hapja e Maxi 14

Maxi 14 është hapur me datën 14.03.2016 në ora 20:00 Rr.Enver Maloku, lagjia Bregu i diellit në Prishtinë, (ish Oaza Market).

Pikat shitëse

maxiMadeInKosova

Informohu për të rejat e fundit nga Maxi Market.

Maxi Market
Rr.AzizAbrashi
Zona Industriale, Prishtinë.
Tel:+381 038/601-139
Fax:+381 038/601-142
E-mail:info@maxiks.com

© Maxi 2017