Qendra e thirrjeve për klientë: 038 601 139 / 140 / 141
HOME MAXI RESTAURANT LOKACIONET MAXI KIDS PËR KLIENTËT MAXI PIKA KONTAKTO SHQIP | ENGLISH
Porosit Online Branch Meny Kontakti dhe sherbimet

baneri rezervoni

mengjesiplai palpeta me spinaq Palpeta me toptha akullore dhe recel

omlet klasik1 veze ne sy fritata

mengjes anglez

Paragjellasupe dite nachos patate

brusket brum11 rooosto

copeza krah pjate

salomon kerpuuuurdha

Sallatasula greke deri

spinaq pula kapreze

nicoise

sanduicatsallam cubane vegje

kapreze

Hamburgerdomate vici burger pule

bolonje djath

Picapica an tuna pesto

margarita spina peershuto

Pastashpa11111 bolo pene22

salmon penef tlja

putaaaa taluuuu lazanja

salomon kerpuuuurdha

Pjata kryesorepule1 pula5 speca

porto fahita oriz

fahita me 888888 mini pula

riza file peshk

biftek me speca biftek saltimboqa

rizoto

baneri rezervoniQendra për konsumatorë: 038 601 139
(Hënë - Shtunë: prej 08:00 deri 17:00) 
Emaili:
Fjalëkalimi:
Keni harruar fjalëkalimin tuaj?
Klient i ri!
Kliko këtu dhe krijo llogarinë tënde.
Si të bleni online!  
Për klientët

  Maxi Kids

  Maxi Lokacionet

  Divizionet