Dekorimi i tryezës

Ratgeber_Weihnachten_Deko_Weihnachtstisch_708x360_daP

 

Frymëzim ynë për tryezën tuaj festive mund të zbatohet thjesht me objekte të përditshme dhe objekte festive.Vendos një kontakt personal me dekorimin e  tryezës. Këshillat, sugjerimet dhe çdo gjë në lidhje me dekorimin e tryezës  në mënyrë të përkryer  që dëshironi të dini, ne i kemi bërë disa propozime.

Faculetat

Faculeta nuk mund të mungojnë në asnjë  tryezë festive. Këto janë të përshtatshme për pastrimin e duarve, gojës ose mbrojtjeve nga derdhjet në rroba, por në këtë mënyrë mund të integrohen si një element stilimi  në dekorimin e tavolinës. Zgjidhni ngjyrën e faculetës varësisht se si mendoni të jete dekorimi i tryezës dhe të përdorni pecetë të palosur ose  si një mbajtës dekorative.

Ratgeber_Weihnachten_Deko_Weihnachtstisch_235x170_tci2

Degë bredhi  dhe kallam me karamele

Kjo është tipike e festave të funsvitit,  pecetë me degë të freskëta bredhi, manaferrat e kuqe dhe karamele të ëmbla. Kështu që mysafirët tuaj mund presin me kënaqesi  për menynë festive.

Ratgeber_Weihnachten_Deko_Weihnachtstisch_235x170_tci2 (1)

Surpriza nën kapelë

Ngjyra e kuqe është ngjyrë që i simbolizon festat e fundvitit dhe  nuk mund t’i rezistoni një kapele të till. Përdorni faculeten  festive të kuqe dhe një  kapele Santa si dekorative në tavolinë.  Dhe posht kapelës fshihni një qiri  festiv  apo biskota të gatuara në shtëpi.

Ratgeber_Weihnachten_Deko_Weihnachtstisch_235x170_tci3

E kuqe klasike

I dashur klasik? Topa të kuq  dhe  elementet dekorative janë  një gjë shumë  e bukur dhe në të njëjtën diçka tërheqëse në tryezë. Për shembull,  për dekorimin tryezë, përdorin topat dhe materijalin  e njëjtë , me të cilin ju keni zbukuruar pemën tuaj ( shih foton me lartë).

Ratgeber_Weihnachten_Deko_Weihnachtstisch_235x170_tci4

Vjollcë elegante

Ju e pëlqeni ngjyrën vjollcë? Pra, kjo është një ngjyrë fisnike për tryezën festive. Sidomos ngjyra vjollce  në kombinim me të bardhën dhe argjendën duket e ndritshme.

Ratgeber_Weihnachten_Deko_Weihnachtstisch_235x170_tci5

Argjendi e çmuar

Edhe pa shumë bujë tryeza festive mund të duket tërheqëse. Kush nuk i pëlqen ngjyrat  e ndritshme dhe duan të mbajnë  një dekorim  të thjeshtë në tryezë, mund të nxjerrë në pah me një element festiv  të bukur në  pecetë. Peceta e bardhë , qirinj të bardhë , përfundon dekorimi si në foto. Dhe të gjithë janë të lumtur.