Njeriu i dëbores nga vazot e luleve

ide 2

Dekorimet festive jane  argëtim për të rinjët dhe të vjetërit.

Sidomos për fëmijët, javët deri tek festat e fundvitit jane një kohë emocionuese. Së fundi, ka shumë  gjëra për të përjetuar dhe  për të zbuluar. Në veçanti, për të gjithë familjen është një kënaqësi e madhe dekorimi. Kështu edhe entuziazmi mund të jetë në këtë çështje, projektet artizanale nuk duhet të jetë tepër te vështira sigurisht.

Ne do të ju tregojnë se si ju lehtë mund të dekoroni gjëra të mëdha – duke e bërë në shtëpin një kartolin festive.

Njeriu i dëbores nga vazot e luleve

Një  burrë dëbore si dekor në kohën e festave. Jo vetëm duket e madhe, por është edhe super të shpejtë, e lehtë për tu bërë dhe kënaqesi për fëmijet.

Hap-pas-hapi instruksionet – se si funksionon:

Ngjyrosni 3 vazo të luleve me ngjyrë të bardhë dhe lëre të thahet plotësisht. Nëse keni vazo të bardha në shtëpi, mund të përdorni ato.

Vendosni të trejat si rafte nga me e madhja deri të më e vogla.

Me ngjyrë  të zezë bëni , sytë dhe formën gojës  së njeriut nga dëbora. Në vend të hundës ngjyrosni një dru dhe ngjiteni.

I merr tre butona dhe i ngjite poshtë njëri-tjetrin. Nga një copë të mbetur që nuk e perdore , ju mund të preni  një shall dhe ta vëni ne qafën e njeriut nga dëbora duke e lidhur  me një nyjë.

Merrni disa degë të vogla dhe do t’i lidhësh së bashku si një fshesë.

Së fundi, vëni  kapelën mbi njeriun e bores.