Dhurata e të hollave

Ju nuk e keni  gjetur dhuratën e duhur dhe preferoni  të jepni  para, në mënyrë që marrësi i dhuratës mund ti përmbushë një dëshirë  vetës?

Kjo mund të jetë veçanërisht  krijuese  edhe  pse është  një dhuratë e parave, ne ju tregojnë  shembujt tanë se si të  organizoni një  dhuratë me të holla.

Pra, është një dhuratë e veçantë dhe një projekt  i thjeshtë i punuar nga duart tuaja.

Nje pemë e bërë nga kartëmonedhat

dhurata

 

Hap-pas-hapi instruksionet – se si funksionon:

Së pari, faturat janë palosur në një model zigzag.

Një vazo të  vogël lulesh e mbush me hell druri. Në vend të  hell-it të drurit, ju mund të përdorni një sfungjer.

Pastaj bashkëngjitni faturat e palosura  me disa tela artizanale te mbivendosur në hell druri ose me një shkop druri  të elementeve të vogla dekorative si një lak ose një yll letër.

Dhe aty në mes  të shkopit ose faturave të palosura vendosën kartmonedhat e  lidhura me një fjong , varësisht sipas deshirës suaj.

  1. Një yll dhuratë me kartëmonedha

paint

 

Hap-pas-hapi instruksionet – se si funksionon:

  1. Së pari, të marrë materialin e ndjerë dhe prerë te  një yll . Ylli duhet të jetë i  madhe cili duhet të përshtatet  me  dhuratën . Pastaj prehet  pak në  mes  ylli, në mënyrë që të jetë një hapje e krijuar që të vendoset  kartmonedha.Tani merr dhuratën me yll e vendos në një kuti dhe e dekoron me sipas elementëve të festës .
  2. Tani merr dhuratën me yll e vendos në një kuti dhe e dekoron me sipas elementëve të festës .